Τι και πως σας το προσφερουμε

Live Streaming

Η υπηρεσία Easy Streaming παρέχεται σε μια πληθώρα εφαρμογών που μπορεί το Live Streaming να έχει ανταπόκριση όπως:  Συνέδρια, Εκθέσεις, Events, Εκδηλώσεις, Γάμους, Πάρτι, κτλ.   

Private Streaming

Το Live Streaming συγκεκριμένων γεγονότων όπως π.χ. σεμιναρίων, συνεδρίων, γάμων κτλ, μπορεί να μεταδοθεί σε ελεγχόμενο κλειστό περιβάλλον με την χρήση κωδικών ή ηλεκτρονικής πρόσκλησης, ώστε να μην μπορεί να παρακολουθήσει το Event σας κανείς άλλος εκτός από εκείνους που εσείς θα αποφασίσετε.

Aerial Drone Streaming

Μπορείτε να προσαρμόσετε σε οποιοδήποτε πακέτο σας ενδιαφέρει και την κάλυψη με Drone, το οποίο θα σερβίρει ζωντανά την εικόνα από αέρα και θα προσφέρει στους θεατές σας κάτι μοναδικό, όπως μόνο ένα Drone μπορεί.

Live Σκηνοθεσια

Η σκηνοθεσία γίνεται ζωντανά την ώρα του Event και μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές σας ανάγκες.

Steady Cam – Gimbals

Μπορούμε να προσαρμόσουμε το πακέτο σας με διάφορα Steady Cam 3axis και με κάμερες 5axis, ώστε να σας παρέχουμε κινηματογραφικό αποτέλεσμα.  

Video Wall Preview

Το τελικό σκηνοθετημένο αποτέλεσμα μπορεί να προβάλλεται σε μεγάλα Monitors, ή και σε Projectors, ζωντανά στον χώρο.  

Sponsors Advertising

Οι διαφημίσεις των χορηγών σας μπορούν να προβάλλονται ανάμεσα στα πλάνα, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή και ανά περιόδους, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.  

Unlimited Streaming Viewers

Η υπηρεσία παρέχεται σε HD ανάλυση, σε απεριόριστο αριθμό θεατών, σε όλα τα διαθέσιμα πακέτα μας και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Video Edit

Η εταιρεία μας μπορεί να μαγνητοσκοπήσει το Event σας και να το επεξεργαστεί κατάλληλα, ώστε να σας παρέχει ένα υπέροχο αποτέλεσμα σαν Video Clip.

Πανελλαδικη Καλυψη

Το Live Streaming παρέχεται σε οποιοδήποτε σημείο στην Ελλάδα.

Εχετε καποια ερωτηση ;

ΝΑΙ!